2011. június 23., csütörtök
Jégkrém házilag- ezt bárki utánam csinálja!
Hmmm, ez aztán tényleg finom!
Remek fagylaltot készíthettek az alábbi módon:
Vegyél egy nagy doboz gyümölcsös joghurtot (vagy kettőt) és egy 250 ml- es habtejszínt! Robotgéppel verjétek fel a tejszínt, porcukorral, vaníliás cukorral ízesítsétek, majd keverjétek bele a két nagy doboz gyümölcsös joghurtot. Kicsit erősebben kell ízesíteni, mint amit finomnak érez az ember, mert mikor fagyasztjuk, esetleg hirtelen íztelennek fogjuk érezni.
Néhány óra alatt kifagy a trutyi és pompás jégkrém lesz belőle.
Ó, igen, lehetne még olvasztott csokoládéba mártogatni, hogy még finomabb legyen, de én beértem egy kis dekorációs gyönggyel és egy kevéske fagyasztott gyümölccsel, amit belekevertünk a masszába. Arra számoltam, hogy a gyöngyök majd megpuhulnak és finomak lesznek, de sajnos több órányi közös fagyás után is olyan kemények, mint a puskagolyók. Nem baj, célba köpésre kiválóak.
A jégkrém viszont nagyon finom!
Ez itt a késztermék. Műanyag tojástartóban fagyott ki, fiam szellemes megjegyzése volt hozzá : Lábgomba.
Bài viết liên quan:
1 megjegyzés:
:D szellemes a fiad!
Megjegyzés küldése